topfutball

topfutball

Kicsoda Kerkez Milos?

2022. január 31. - tamas8

Milos 2003.11.07-én született Verbászon, a mai Szerbia területén. 15 évesen került a győri akadémiára, onnan pedig 2021 februárjában került Milánóba. Sokat elmond a 18 éves játékos tehetségéről, hogy személyesen Paolo Maldini kérésére került az AC Milanhoz 200 ezer euróért. Egy év alatt összesen 26 mérkőzésen lépett pályára a piros-feketék Primavera csapatában, ahol a mérlege 2 gólpassz volt. Kerkez ősszel az UEFA Youth League-ben is bemutatkozott, ott 6 meccsen kapott játéklehetőséget. Az első csapatban tétmeccsen nem szerepelt, viszont 1 felkészülési mérkőzésen játszott tavaly nyáron a Pro Sesto ellen, ahol csereként pályára lépve két gólt szerzett.

Most egy évvel később közel 10-szeres áron adták tovább Az Alkmaarnak. A holland csapat hivatalos honlapja szerint 1,7 millió eurót fizettek a magyar korosztályos válogatott labdarúgóért, aki 26-os mezszámot választotta új állomáshelyén. Nem lesz könnyű dolga ha csapatba akar kerülni, hiszen posztriválisa a 11-szeres holland válogatott, aki nem mellesleg csapat csapatkapitánya, Owen Wijndal.

 

Szerintetek mennyi játéklehetőséghez fog jutni Milos?

A bejegyzés trackback címe:

https://topfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr4616994878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása