topfutball

topfutball

NB II Bajnokaspiráns beharangozó

2022. január 27. - tamas8

Vasárnap folytatódik az NB II 2021/2022-es szezonja. Nézzük meg, hogyan sikerült a felkészülése a tabella top 5 együttesének!

Diósgyőri VTK

5 felkészülési meccset játszottak a miskolciak. Ebből az első három meccsüket a spanyolországi edzőtáborban. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegük 2 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség.

Karlshruhe - DVTK 2-1

Deinze - DVTK 2-0

Europa Point - DVTK 0-8

DVTK - Békéscsaba 4-1

DVTK - Kosice 2-2

Érkezett: Lucas a Kisvárdától kölcsönben és a Honvédtól a 2016/2017-es magyar gólkirály Eppel Márton.

Távozott: Asmir Suljic az FK Sarajevohoz, aki a pletykák szerint összeszűrte a levet Kondás Elemér lányával, valamint Zsemlye Balázst kölcsön adta a klub Pécsre, Komlósi Bence pedig a Parmahoz került.

Érdekesség, hogy a szünet utáni első forduló máris egy rangadóval indul, ugyanis a Vasas fogadja a Diósgyőrt  január 31-én hétfőn, amelyet az M4 Sport élőben közvetít este 20:00-kor.

Vasas

A fővárosiak felkészülését a nehezítette a koronavírus, ennek ellenére mind a 4 felkészülési meccsét megnyerte a csapat.

Vasas - Monor 8-1

Vasas - Szolnok 2-0

Vasas - Fehérvár II. 3-0

Vasas - Kazincbarcika 2-0

A piros-kékeknél nem volt nagy jövés-menés ugyanis csak Szalai Józsefet rendelték vissza Kecskemétről, ahol eddig kölcsönben futballozott. Hír még a klub háza tájáról továbbá, hogy Kuttor Attila vezetőedző kirakta a keretből Balajti Ádámot, Szatmári Lorándot és Birtalan Botondot. Érkezőnek felmerült Ihring-Farkas Sebestyén, aki jelenleg a Budafok játékosa, de a legutóbbi felkészülési meccsen próbajátékon vett részt az angyalföldieknél, ezenkívül a magyar válogatott Bese Barnabás a csapattal edz, de a leigazolására csekély az esély.

 

Kecskeméti TE


A lila-fehéreknek jól sikerült a felkészülés, hiszen mind a 4 felkészülési meccsüket megnyerték.

KTE - Vác 2-1

KTE- Budaörs 7-0

KTE - Tiszakécske 3-0

KTE - Békéscsaba 4-1

Érkezett: Ingyen érkezett Tóth Dávid a Haladástól és Szabó László Dabasról.

Távozott: Szalai József, akit kölcsönből visszarendelt a Vasas, valamint Puskás Zoltán és Hatvani Dániel a Dabashoz igazolt (előbbi végleg, utóbbi kölcsönben). Marsa Levente pedig Tiszakécskén folytatja a pályafutását. Madarász Bencével közös megegyezéssel szerződést bontottak.

 

Haladás

A szombathelyiek 5 barátságos meccset játszottak a téli felkészülési időszakban. Mérlegük 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség.

Haladás - Zsámbéki SK 4-1

Haladás - Nagykanizsa 3-0

Haladás - NK Aluminij 2-2

Haladás - NK Osijek 1-3

Haladás - NK Olimpija Ljubjana 3-2

Érkezett: Lencse László Gyirmótról, Liviu Antal Aradról, valamint Csató Martin, aki legutóbb a Vasas játékosa volt.

Távozott: Danijel Romic Budafokra, Rácz Ferenc Dorogra, Tóth Dávid Kecskemétre, Debreceni Zalán kölcsönben Nyíregyházára, valamint a legnagyobb távozó az U21-es válogatott Mocsi Attila, akinek a Zalaegerszeg kifizette a kivásárlási árát.

Szeged

A szegediek Törökországban, Belekben edzőtáboroztak, ahol két orosz együttessel csaptak össze.

Szeged - Krilja Szovetov 0-2

Szeged - Arsenal Tula 2-1

Érkezett: Marko Rodic az Újpest II. csapatából, valamint Debreceni Ákos Paksról kölcsönben.

Távozott: Mohl Dáviddal és Ásványi Balázzsal szerződést bontottak.

 

Szerinted ki nyeri idén az NB2-t?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://topfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr6316823928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása